Μια μαγευτική και συγκινητική βραδιά

 Μια μαγευτική όσο και συγκινητική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Κατάλυμα της Ισπανίας

SYNAYLIA -

Μια μαγευτική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Κατάλυμα της Ισπανίας. Η Συναυλία για μία και δύο κιθάρες «Με το φως των κεριών» ήταν πράγματι ξεχωριστή και καθήλωσε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Οι δύο νέοι Ρόδιοι σολίστ Αντώνης Λιοπύρης και Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος χωρίς καμία ηχητική και φωτιστική υποστήριξη, κυριολεκτικά με το φως των κεριών, απέδωσαν με εξαιρετική τεχνική και συναίσθημα έργα των Albeniz, Rodrigo, Dyens, De Falla, Koshkin κ.ά. και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Συγκίνηση σκόρπισε και η αφιέρωση του εκτός προγράμματος έργου που έπαιξαν οι δύο σολίστ στο encore, στη μνήμη της πρόωρα χαμένης Λουκίας Ρικάκη.

Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου για την πολύ μεγάλη επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης ευχαριστεί θερμά τους δύο καλλιτέχνες Αντώνη Λιοπύρη και Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο για την συμμετοχή και την προσφορά τους, την 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που στήριξε την εκδήλωση, τον ΔΟΠΑΡ που την έθεσε υπό την αιγίδα του και τους χορηγούς: Το «Τυπογραφείο 1985», την CAIR, την mgk.advertising και την Σχολή Χορού Έλλης Παρασκευά.

Τις πιο θερμές ευχαριστίες απευθύνει στο εξαιρετικό κοινό, σε όλους τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους την εκδήλωση

Πηγή: www.cityofpetaloudes.gr/