Συνέντευξη της Λουκίας Ρικάκη στην εκπομπή Οξυγόνο (ΕΤ3)

Η Λουκία Ρικάκη μίλησε στην εκπομπή "Οξυγόνο" και στον Κωστή Ζαφειράκη για την ταινία της "Κράτησέ με", για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Ντουμπάι και για το δικό της φεστιβάλ που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Ρόδο, με αντικείμενο ταινίες περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί την έκθεση των Wim & Donata Wenders, "Ακίνητα Στιγμιότυπα από Κινούμενες Εικόνες" (17/11/06 - 03/01/07, στο πλαίσιο του 47ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης).

Για να δείτε ολόκληρη την εκπομπή, κάντε κλικ στην εικόνα (η συνέντευξη της Λουκίας στα λεπτά 36:57 - 40:07):

Λίγα λόγια για την εκπομπή:

ΟΞΥΓΟΝΟ
Πολιτιστική ωριαία εκπομπή παραγωγής EΡT3
Η εκπομπή φιλοδοξεί να φρεσκάρει τις οδηγίες χρήσεως του πολιτισμού και της ζωής γενικότερα. «Φιλτράρει» τον κόσμο, επιλέγει τις πιο χρήσιμες πληροφορίες και τις τοποθετεί ήρεμα, με πολύ χιούμορ, στυλ και φρεσκάδα στη μικρή οθόνη.Ο Κωστής Ζαφειράκης ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις ακούει μουσική, διαβάζει λογοτεχνία, ανακαλύπτει τις καινούργιες και ενθουσιάζεται με τις κλασικές τάσεις στην αρχιτεκτονική, τη μόδα, τη γαστρονομία, βλέπει σινεμά, ξεφυλλίζει περιοδικά και εφημερίδες, χάνεται στις πόλεις, συναντά σημαντικούς ανθρώπους.


Παρουσίαση – αρχισυνταξία : Κωστής Ζαφειράκης.
Επιμέλεια εκπομπής : Πάνος Παπαδόπουλος.
Σκηνοθεσία : Βασίλης Κεχαγιάς – Κλείτος Κυριακίδης

Update - Δεκέμβριος 2018: Η εκπομπή είναι διαθέσιμη από το ψηφιοιποιημένο αρχείο της ΕΡΤ, στην ΕΡΤ webtv.

Το επεισόδιο "Αρχαίοι Φίλιπποι – Λουκία Ρικάκη – Γιάννενα" προβλήθηκε σε επανάληψη στις 17 Δεκεμβρίου 2018 (πηγή)