Δωρεά εξοπλισμού της Λουκίας στη Σαμοθράκη

Δωρεά εξοπλισμού της Λουκίας στη Σαμοθράκη

Με πρωτοβουλία της οικογένειας της Λουκίας και του συνεργάτη της Γιάννη Νταρίδη πολλά από τα μηχανήματα της Λουκίας δωρήθηκαν στην Κινηματογραφική Λέσχη Σαμοθράκης. Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία έγινε δυνατή η διοργάνωση κινηματογραφικών προβολών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2012 σε ένα παλαιό Δημοτικό Σχολείο στα Θέρμα Σαμοθράκης. 

Η Κυρία Τσάκωνα, υπεύθυνη της διοργάνωσης μας έγραψε τα εξής:

"Αγαπητή Κυρία Ρικάκη,
σαν υπεύθυνη της Κινηματογραφικής Λέσχης Σαμοθράκης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και προσωπικά για τη δωρεά του εξοπλισμού που μας κάνατε. Πραγματικά, χάρη στα μηχανήματα αυτά και με τη βοήθεια του συνεργάτη μας Γιάννη Νταρίδη, στάθηκε δυνατό να διοργανωθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2012 κινηματογραφικές προβολές στα Θέρμα Σαμοθράκης, σε ένα παλαιό Δημοτικό Σχολείο που υπάρχει εκεί, με αποτέλεσμα να επωφεληθούν ντόπιοι και επισκέπτες. Στο χωριό αυτό δεν είχε παιχτεί ποτέ κινηματογράφος! Επίσης διοργανώσαμε μια μικρή συναυλία με το μουσικό σχήμα των Nahawand ensemble με μουσική της Ανατολικής Μεσογείου
."

Έγραψαν για την διοργάνωση...

"Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού δέχτηκε ο Πολυχώρος Δραστηριοτήτων του Δήμου Σαμοθράκης από τη κα Ρικάκη, μητέρα της σκηνοθέτιδας Λουκίας Ρικάκη, εις μνήμη της κόρης της, οποία έφυγε από τη ζωή το 2011 μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά για την δωρεά ενώ το εκπαιδευτικό υλικό θα αξιοποιηθεί από τον Πολυχώρο δραστηριοτήτων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του νησιού."

Πηγή: http://elthraki.blogspot.com/2014/03/blog-post_2157.html