9ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών

 9ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών

Αγαπητοί φίλοι,

Την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 στις 18:00*, ανοίγει η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο που διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Πρόκειται για το μοναδικό φεστιβάλ που διοργανώνεται εξ' ολοκλήρου από μια περιβαλλοντική οργάνωση και δίνει μια μοναδική ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου ελληνικές και ξένες παραγωγές που πραγματεύονται θέματα περιβάλλοντος - επίκαιρα όσο ποτέ - που αφορούν τόσο τη χώρα μας όσο και τον πλανήτη.

Οι προβολές των ταινιών, που φέτος θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες 21& 28 Μαρτίου, και 4 Απριλίου 2012 *από τις 18:00-23:00 (στο ισόγειο του κτηρίου της ΕΛΛΕΤ στην οδό Τριπόδων 28 στην Πλάκα), περιλαμβάνουν παραγωγές από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και την Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ημέρες προβολών έχουν προγραμματιστεί ειδικές θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις:

Τετάρτη 21 Μαρτίου: - Μετά το τέλος της προβολής του ντοκυμαντέρ "Όσα Παίρνει ο Άνεμος",θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα .

Τετάρτη 28 Μαρτίου: - Μετά το τέλος της προβολής του ντοκυμαντέρ , θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα . Συντονισμός: Α. Ζέπου - Α. Καλογεροπούλου: *Το Σάββατο του Παραγωγού.

Τετάρτη 4 Απριλίου: - Μετά το τέλος της προβολής της ταινίας , θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου της Λουκίας Ρικάκη από τον κριτικό κινηματογράφου Δ. Χαρίτο.

Πηγή: www.stromi.gr