Προβολή του ντοκυμαντέρ «Σχέδιο Σωτηρία» στο Φεστιβάλ Τέχνης "Η Σωτηρία της Ψυχής"

Το Life and Art Theater σε συνεργασία με την Κλινική Ψυχολόγο –Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια Άννα Ειρήνη Parkins, διοργανώνουν ένα Πολιτιστικό Φεστιβάλ με Επιστημονική Προσέγγιση που αφορά τη θέση της Τέχνης μέσα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 26 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στο Θέατρο και στο Lobby του Life and Art Theater (πρώην θέατρο Ράγες).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει Θέατρο – Χορό – Μουσική – Τραγούδι – Ζωγραφική – Κινηματογραφικές Προβολές – Παρουσιάσεις Βιβλίων- Φωτογραφία.  Συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλες τις μορφές τέχνης και επιστήμονες από το χώρο της Ψυχικής Υγείας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, και στην ενότητα «Κινηματογράφος», θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ «Σχέδιο Σωτηρία» της Λουκίας Ρικάκη, την Τετάρτη, 29 Απριλίου, στις 17:00.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους : Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Ιστορικό Τέχνης και Δεδούση Γιώργο, Μέλος της επιτροπής για την εκπόνηση του «Σχεδίου Σωτηρία» και Διοικητικό Υπάλληλο του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στη συνέχεια θα γίνει προβολή της ταινίας του Alain Resnais “L'Année dernière à Marienbad” (διάρκεια 94’, η ταινία έχει αγγλικούς υπότιτλους)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17.00 - 20.00

Χώρος διεξαγωγής: L.A. (Life n Art) THEATER
Κωνσταντινουπόλεως 82
ΓΚΑΖΙ (Στάση μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. 2105789337

Η σελίδα του Φεστιβάλ: Τέχνη - Η Σωτηρία της Ψυχής στο Facebook

Ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

Διαβάστε επίσης: Φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία με δωρεάν είσοδο