Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας: βιβλιοπαρουσιάσεις από το ΕΚΕΒΙ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ της Λουκίας Ρικάκη

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 - Βιβλιοπωλείο Ιανός (Αθήνα)

Παρουσίαση του βιβλίου της ΛΟΥΚΙΑΣ ΡΙΚΑΚΗ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ». Θα μιλήσουν: ΤΙΤΣΑ ΠΙΠΙΝΟΥ, συγγραφέας, ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΕΠΕΛΑΣΗ, ψυχολόγος, ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ, συγγραφέας- δημοσιογράφος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, σκηνοθέτης- ηθοποιός.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ της Λουκίας Ρικάκη

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 - Βιβλιοπωλείο Ιανός (Θεσσαλονίκη)

Παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας» της Λουκίας Ρικάκη. Θα μιλήσουν οι κ.κ. Χρήστος Λάζος, συγγραφέας, μεταφραστής, Γιάννης Μυλόπουλος, Καθηγητής ΑΠΘ, συγγραφέας, Έλλη Γεωργιάδου, μεταφράστρια, συγγραφέας, Βασίλης Κεχαγιάς, διευθυντής του Μουσείου Κινηματογράφου.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ της Λουκίας Ρικάκη

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 - Βιβλιοπωλείο Floral (Εξάρχεια)

Η συγγραφέας και σκηνοθέτης Λουκία Ρικάκη παρουσιάζει τα "Παραμύθια της αγάπης και της ελπίδας". Για το βιβλίο θα μιλήσουν o Γιώργος Χρονάς, ποιητής - δ/ντης της Βιβλιοθήκης της Ελευθεροτυπίας της Παρασκευής, ο Ηλίας Μαγκλίνης, συγγραφέας - δημοσιογράφος και η Κατερίνα Λυπηρίδου, ηθοποιός.

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ της Λουκίας Ρικάκη

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 - Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Πανεπιστημίου)

Παρουσίαση του βιβλίου της Λουκίας Ρικάκη «Της αγάπης παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια». Μιλούν για τα Παραμύθια οι Σπύρος Κουβέλης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Δουατζής, Ποιητής, Δημοσιογράφος, Μήτσος Κασόλας, Συγγραφέας, Γιάννης Σακιώτης, Πολιτικός επιστήμων, Περιβαλλοντολόγος. Διαβάζει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.
. . . Να απολαμβάνεις κάθε πρωί την Ανατολή του ήλιου σαν προσευχή στη μέρα που ακολουθεί, να ταξιδεύεις με το νου και το κορμί πάντα ανοιχτά στην ευωδιά της φύσης, να σφίγγεις δυνατά το χέρι στους τρυφερούς ανθρώπους που συναντάς και να αγκαλιάζεις του βαθειά ανυπότακτους να γελάς δυνατά με τον παλμό της χαράς κι όταν κλαις να μη φοβάσαι τη γεύση των δακρύων σου, πάντα κάτι πολύτιμο έχουν να σου πουν αυτά τα εφήμερα υγρά στολίδια των ματιών . . .

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ της Λουκίας Ρικάκη

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010 - Βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης (Χαλάνδρι)

Παρουσίαση του βιβλίου της Λουκίας Ρικάκη, "Παραμύθια της Αγάπης και της Ελπίδας".
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης και εκδότης του περιοδικού Camera Stylo Γιάννης Καραμπίτσος και η Λουκία Ρικάκη.
Παραμύθια από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Ελευθερία Κόμη.