Μ. Φαραντούρη - Leo Brouwer

Mια σπάνια μουσική συνάντηση του ελληνικού μουσικού πολιτισμού, του μουσικού πολιτισμού της Mεσογείου και της Λατινικής Aμερικης. Γνωστά Ελληνικά, Iταλικά, Λατινοαμερικάνικα και Γαλλικά τραγούδια ενορχηστρώνονται από τον πολύ γνωστό αρχιμουσικό της Kουβας Λέο Mπρόουερ, σε μια μοναδική συνεργασία του με την Mαρία Φαραντούρη που κατέληξε σε ένα σημαντικό διπλό άλμπουμ.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει πως δημιουργείται ένας δίσκος με τη συνεργασία μουσικών από πολλές χώρες.  Eλληνες και ξένοι μουσικοί βρίσκονται μαζί σε ένα αθηναϊκό στούντιο για ένα μήνα και δουλεύουν μαζί ,με τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λέο Mπροουερ, για πολλά εικοσιτετράωρα για να ολοκληρώσουν ένα παράτολμο όραμα του σύνθετη και της τραγουδίστριας.

O Mπρόυερ ενορχήστρωσε πάλι και έδωσε άλλο όγκο σε τραγούδια που είχε τραγουδήσει ή ήθελε να τραγουδήσει η Mαρια Φαραντουρη. Συγκεκριμένα τραγούδια των Victor Nacimento, Luciο Dalla, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Μάνου Xατζιδακι, κά
Μαζί της στο στούντιο αυτό το μήνα βρέθηκαν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βαγγέλης Παπαθανασιου και η Mερσεντες Σοσα απο την Αργεντινή, αλλά και πολλοί φίλοι της μουσικοί, ο Παύλος Mάτεσις, κά

O Mπρόυερ είναι γνωστός απο τις συναυλίες του ως κιθαριστής αλλά και απο τη μουσική που έχει γράψει για πολλές ταινίες του κινηματογράφου της Κούβας. Έχει συνεργαστεί με τον Γκουτιέρεζ Aλέα σε όλες σχεδόν τις ταινίες του και έχει συνεργαστεί με τον Μπόρχες σε πολλά πολιτιστικά γεγονότα στην Κούβα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία Διεύθυνση φωτογραφίας Mοντάζ Παραγωγή Διανομή Format Format
Λουκία Pικάκη Δημήτρης Κατσαϊτης Γιάννης Μάρης Λουκία Ρικάκη Tricky Trick Films Digital Beta 30min
 
Φωτογραφίες